Headerbild

Sala OK

Välkommen till Sala OK:s webb-historik

Sala OK:s Höstträningar i Friska Sala

2020-11-16 i Friska Sala / Nyheter

Prenumerera via:

RSS

Vi skapar återigen möjligheter för alla motionssugna att komma ut i skog och mark.

Hittaut är avslutat för i år och alla restriktioner omöjliggör klubb-gemensamma träningar men nu lanserar vi ett koncept som bör passa alla olika kategorier av orienterare och ”Hittautare”.

23 punkter i skogen vid nya vattentornet, kring elljusspåret och Annedal är markerade med reflexstavar vilket gör att du väljer själv när, var och hur du vill komma ut och motionera. Vi har även fyra förslag på banor, vilka utgår från de fyra parkeringarna i anslutning till elljusspåret, men av de 23 punkterna kan du naturligtvis skapa egna utmaningar att utföra.

Kartor, med alla punkter, kommer att finnas i brevlådan vid Annedals Friluftsgård (på gaveln på det avlånga blå huset) fr o m 17/11 kl 15:00, vill du hellre skriva ut själv så finns kartorna som PDF:er på http://friskasala.salaok.se/. De fyra banförslagen finns även uppsatta vid brevlådan.

Punkterna kommer att finnas ute tom 10/12 (ev. längre). Inga kodsiffror, ingen stämpling, ingen tidtagning men berätta gärna för arrangören att du varit ute (genom kommentar på hemsidan, facebook eller sms till Inga-Britt Pettersson).

Upplysningar lämnas av Inga-Britt Pettersson 070-770 47 58.

Välkommen ut i skogen för egen motion när det passar dig!

Med vänlig hälsning

Sala OK

Adress

Sala OK - Orientering c/o Larsson, Lundagatan 5 73336 Sala

Kontakt

Tel: +46702438311 E-post: info@salaok.se

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Våra sponsorer